Account en beveiliging
Beheer de toegang tot je account.
Inloggen
Account beheren
Uitloggen bij alle apparaten
Beëindig je actieve sessie en log opnieuw in op apparaten die je gebruikt.
Account verwijderen
Verwijder je account en actieve projectgegevens definitief. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Beveiligde backupkopieën verdwijnen volgens de retentie uit de privacyverklaring.